Administratiekantoor Van Mierlo

VWAA is een eigentijds, modern en dynamisch administratiekantoor gevestigd in het mooie Dordrecht. Met een hoger denk-en werkniveau, is een accountant een deskundiger gespreks- en adviespartner op het gebied van de bedrijfsvoering. Veel ondernemers gaan ervan uit dat dergelijke vragen alleen door een accountantskantoor opgelost kunnen worden. Boekhouders en accountants houden zich beiden bezig met het onderhouden van de administratie voor ondernemers. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld de belastingaangifte doen in indienen. Zo is het verstandig om jezelf voor te laten lichten door een boekhouder of accountant. U bent dus altijd verzekerd van een loonadministratie die voldoet aan alle wettelijke eisen.

Assistent accountant en sinds 1999 werkzaam bij Accountantskantoor de Lange B.V. De opleiding bestaat uit drie afzonderlijke modules: Loonheffingen niveau 4, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 4 en Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4. Als startende onderneming is Accountantskantoor Van der Til ook bij uitstek een gespreks-partner voor de startende ondernemer. Admin 23 april 2015 Reacties uitgeschakeld voor Welkom bij Administratiekantoor Amsterdam (AKA) B.V. Wellicht denkt u dat het uitbesteden van uw loonadministratie duurder is dan het zelf uit te voeren, maar er zijn ook zogenoemde verborgen kosten waar rekening mee gehouden dient te worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? De Cijfer Company is een full service boekhouder en werkt in geheel Noord Brabant voor ZZP-er, starters ( ook vanuit WW ) en ondernemers in het MKB. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en bij Register Belastingadviseurs (RB). Hier vind je feiten en cijfers over de master Belastingadviseur aan de Register Belastingadviseurs. Ons administratiekantoor heeft een team van hooggekwalificeerde, enthousiaste professionals die niets over het hoofd zien.

De informatie die u wilt bewaren bergt u op in uw administratie in het juiste mapje of achter de juiste tabbladen. Dit omvat boekhouding, debiteuren - en crediteurenadministratie en jaarverslaggeving De verantwoordelijkheid voor de accounting in een organisatie ligt bij de accountingmanager , ook wel financieel manager of Hoofd Financiële Zaken genoemd. Dit stelt ons in staat om u goed te adviseren en ondersteunen in uw administratie en boekhouding. Na de cursus Houder Administratiekantoor start je in twaalf maanden succesvol een eigen administratiekantoor.

En reken bij een MBO-opleiding of een cursus op ongeveer € 300,- tot ruim € 600,- per jaar. Wil jij overstappen van administratiekantoor? De salarisadministratie software maakt het mogelijk dat u de verwerking van lonen tot het laatste moment kunt bijsturen. Veel ondernemers investeren voorafgaand aan de start van hun onderneming in bedrijfsmiddelen en omdat deze kosten mogelijk fiscaal aftrekbaar zijn, moet je deze gegevens goed bewaren. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan, zodat u precies weet read more wat de maandelijkse kosten bedragen.

Accountantskantoor Dijk is een regionaal accountantskantoor gevestigd in Marum. Multidisciplinaire teams houden de kennis van uw sector voortdurend up to date en ondersteunen onze medewerkers bij alle vraagstukken waar u mee te maken krijgt. Maak dan vandaag een afspraak met een van onze adviseurs voor belastingadvies op maat. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Vergadering van Aandeelhouders: Tijdens de Vergadering van Aandeelhouders wordt de jaarrekening goedgekeurd, waarna deze kan worden gedeponeerd door het bestuur.

Dé zakelijke vriend van ondernemers in Noord-Nederland op het gebied van accountancy, advies, belastingen en salarisadministratie. Wil jij meer leren dan alleen bedrijfsadministratie, kostencalculatie en financiering? Deze kosten zullen apart door ons administratiekantoor Debicare aan u worden doorberekend. Na een opleiding MBA kunt u een leidinggevende functie vervullen op een financieel-administratieve afdeling en bent u de financiële expert. „Als een belastingadviseur een teruggaaf presenteert die te mooi is om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo”, aldus een woordvoerder, die waarschuwt dat burgers zelf verantwoordelijk blijven voor hun aangifte.

• het verwerken van salarisadministratie. Indien sprake is van vaste maandsalarissen, kunnen wij de volgende tarieven (excl. Hebt u een professional nodig voor het voeren van uw boekhouding of voor de jaarlijkse belastingaangifte? In ruim 30 jaar tijd hebben wij een zeer ruime ervaring opgebouwd in het verzorgen van de administratie en boekhouding van bijvoorbeeld bedrijven in consultancy, management en bedrijfsvoering, dienstverlening ten behoeve van de zorg, de schoonmaakbranche, ICT en andere zakelijke dienstverleners.

Uw HR- en salarisadministratie moet betrouwbaar, goed en efficiënt gebeuren. Wij regelen je belastingaangiften voor je terwijl jij rustig slaapt. Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bacheloropleidingen, waar deze modules ook deel van uitmaken. Dat snappen de belastingadviseurs van Kok Fiscale Dienstverlening in Emmeloord uitstekend. De opleiding is een prima opstap naar de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Heb je vragen over het uitbesteden van loonadministratie? Van (wettelijke) regelingen; ondersteunt bij de bedrijfsvoering, het beheer, de verwerking en de analyse van gegevens.

Denk hierbij aan het opzetten van de juiste fiscale structuur, het toepassen van de zogenaamde gebruikelijkloonregeling en het afstemmen van de toepassing innovatiebox met de Belastingdienst. Als Belastingadviseur kom je te werken in onze brede belastingadviespraktijk gevestigd in Zuidwest-Nederland. Het voeren van een bedrijfsadministratie is over het algemeen een tijdrovende bezigheid voor ondernemers. De ontwikkelingen in het primair onderwijs volgen elkaar snel op. Bij Groenendijk Onderwijs Administratie werken gespecialiseerde medewerkers om u te helpen richting te geven aan deze ontwikkelingen.

Hij werkt zeer nauwkeurig, zodat het bedrijf nieuwe plannen kan bedenken omtrent de jaarrekening. Ben je op zoek naar een accountantskantoor voor het mkb? Voor al het gemak betaal je bij OAMKB een vaste prijs voor de boekhouding. Hulp bij belastingaangifte nodig? Bij het uitbesteden van uw loonadministratie aan Van Winssen weet u zeker dat alles goed geregeld is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de loonverwerking van uw personeel. We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst.

Naast payroll kunt u bij HSU Payroll Services ook terecht voor uw salarisadministratie. De training ken- en stuurgetallen is speciaal voor medior en senior salarisadministrateurs, hr-medewerkers en leidinggevenden. Een HAVO of VWO of PDB diploma leidt normaal gesproken tot het starten van de opleiding MBA. De moderne bedrijfsadministratie opleiding is perfect voor mensen die een financieel-administratieve functie willen vervullen. Wilt u weten wat D& Administratie Belastingadvies voor u kan betekenen, neem dan contact op 0318 - 643 634.

De jaarrekening is een rapportage dat gebruikt kan worden voor de jaarlijkse belastingaangifte en bij eventuele financieringsaanvragen. Administratiekantoor Devos verzorgt graag uw aangiftes en aanvragen. Daarom kunnen wij alles op het gebied van belastingen volledig voor u uit handen nemen. De loonadministratie uitbesteden aan Nieuwenhuis Financieel Management is een garantie op een correcte en efficiënte verwerking van de salarissen van uw medewerkers. U krijgt één vaste accountant, die door onze matenstructuur voor lange tijd uw contactpersoon is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *